Kunstkaarten

In de galerie en via deze site is een grote collectie kunstkaarten te koop, gedrukt op hoogwaardig gerecycled papier, FSC gecertificeerd en met Europees Ecolabel.

Een aantal onderwerpen is ontleend aan de boekenreeks “Sporen van een Ambacht” en verder dienen veel recente schilderijen als voorbeeld. De dubbele wenskaarten inclusief envelop worden aangeboden in twee afmetingen:11×15 cm. en 15×20 cm.; resp. € 1,80 en € 2,10 per stuk. (Bij verzending excl. verzendkosten) De collectie bestaat uit plm. 500 afbeeldingen; een deel ervan wordt op deze site getoond.

Hieronder volgt een aantal afbeeldingen van onze kaarten. U kunt ze ook via e-mail bestellen. Geeft u hierbij wel even aan hoeveel u van welk nummer wilt bestellen en in welke maat?

BESTELLEN? KLIK HIER!

2 gedachten over “Kunstkaarten

  1. Beste,

    Ik heb hier geen woorden voor, is gewoon prachtig. Ik ben een beetje jaloers, het is mijn droom om zo te kunnen schilderen. Ik doe het als hobby maar vind het nooit goed genoeg. Zou één van uw schilderijen in mijn woonkamer willen, maar het zou moeilijk zijn om te kiezen, ik vind ze allemaal mooi.

    Mvg,Patricia

    • Bedankt voor je complimenten, Patricia. Of je nu beroepsmatig schildert of als hobby: het belangrijkste is dat je er plezier aan beleeft, maar ook dat je het nooit goed genoeg vind. Mocht je een keer in de buurt zijn: van harte welkom in onze galerie. Groet, Frederik Weijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *