Contact

Galerie Frederik Weijs

Kerkstraat 23

8064DM Zwartsluis

Tel. 038-3866265 / 06-28174233 / 06-48035793
Email: info@galeriefrederikweijs.nl

5 gedachten over “Contact

 1. Beste,

  Als ik een schilderij zou willen kopen. Is dit mogelijk en op welk bedrag moet ik rekenen voor een schilderij van +- 45-55 zoals het wiedenhuisje of giethoorn. Ik vind ze trouwens allemaal mooi.

  Met vriendelijk groet,

  Patricia

  • Beste Patricia,
   de prijs van een schilderij zoals genoemd ligt, afhankelijk van onderwerp en uitvoering tussen € 1500,00 en € 2500,00 inclusief lijst e.d.
   Het Wiedenhuisje en Giethoorn heb ik niet meer. Wél hebben we van deze en andere schilderijen ook een giclée; dat is een gelimiteerde kunstdruk op linnen. Deze kosten rond € 450,00 incl. lijst. Een giclée op aquarelpapier kost rond de € 150,00. Verder hebben we van veel van mijn werk kleinere repro’s van plm. € 30,00. Een schilderij in opdracht is evt. ook mogelijk.
   Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden is het natuurlijk het beste om een keer langs te komen in onze galerie; van harte welkom!
   Met vriendelijke groeten, Frederik Weijs

   • Beste,

    Dank U voor de info. Ik zou graag eens langs komen maar ik denk dat het wat ver is voor mij. Ik zou in de toekomst één willen aankopen en zal er dus eerst moeten voor sparen. Ik wil dan wel een echt schilderij en geen repro. Zo ben ik dan weer.

    Met vriendelijke groet,
    Patricia

 2. Freddie,

  Ik zag prachtige schilderijen op jouw site staan geweldig.
  Nu was mijn vraag hebben wij ook met elkaar op de Wilhelminaschool in Zwartsluis gezeten. Toen kon je ook al geweldig tekenen , je was helemaal weg van Ivanhoe wij wilden jouw tekeningen wel allemaal natekenen wat wij dus niet konden evenaren. En volgens mij heb je ook nog in de chartervaart gezeten , mijn zuster Jantina hoorde ik daar ook wel over. Nou ik ben benieuwd of jij de persoon bent die ik voor ogen heb, je hebt ook nog een zuster die jaren geleden in Dordrecht woonde? ga zo door met schilderen Freddiegroetjes Harry Heijsman

  • Hallo Harry,
   Wat leuk zo’n onverwacht bericht! Ik ben inderdaad degene die jij voor ogen hebt. Ik kan me jullie nog goed herinneren, van de woonark aan de Nieuwe Sluis (Niesje?). Ik ben getrouwd met Tina Seinen die op het “Eiland” woonde, het terrein van Rijkswaterstaat bij het oude sluisje van de Nieuwe Sluis. Mijn oudste zus heeft inderdaad enige tijd in Dordrecht gewoond, haar man was daar bij de waterpolitie. Zelf heb ik niet in de chartervaart gezeten; mijn broer Leo wél. Ik was destijds wel voorzitter van de Stichting Zeilvaart Zwartsluis en had de botter ZS13. Varen doe ik niet meer: schepen komen alleen nog voor op mijn schilderijen. Ben jij gaan varen en doe je dat, in dat geval, nog steeds?
   Hartelijke groet, Freddy Weijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *